fbpx

Op zoek naar jouw levensvuur!

  •  Leef ik zoals ik dat écht wil?
  • Staat mijn vuur aan?
  • Doe ik waar ik energie van krijg?

Ben je op zoek naar een steady leven waarin je antwoord hebt op bovenstaande vragen? Zodat je houvast én uitdaging hebt in je dagelijkse leven?

Schrijf je dan in en ontvang gratis het e-book 'Manifesteer vandaag nog je diepste verlangen.' inclusief podcast.

Coaching

Tijdens onze 1 op 1 gesprekken gaan we op zoek naar antwoorden op bovenstaande vragen. 


Door je diepste verlangen te manifesteren creëer jij een steady leven. Dit wil zeggen dat je weet wat je te doen staat, dat je rust mag ervaren in je werk en vertrouwen hebt in je pad. Een leven waarin je kiest voor jezelf, doet waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

Lef

Voel jij de urgentie om verandering aan te brengen in je werk en dagelijks leven?

Je staat voor een keuze. Als het eigenlijk wel prima is om zo verder te werken en leven en je niet de urgentie voelt om iets te veranderen dan vraag ik je niets te doen en geen contact met mij op te nemen. Maar....

  • Voel jij de urgentie om verandering aan te brengen in je werk en dagelijks leven?
  • Wil je ook doen waar je naar verlangt?
  • Wil je houvast én uitdaging zodat je meer energie hebt in hoofd en lijf?
  • Maar weet je niet hoe?

Het antwoord vind je in jouw unieke levensverhaal. Wanneer je weet waar je warm voor loopt, dat het klopt wat je doet, dat je hart een sprongetje maakt van enthousiasme doe je waarvoor je hier bent. Jouw vuurtje is dan aan.

Jouw verhaal

Vertel je verhaal, ik luister, samen vinden we jouw levensvuur.

Doen waarvoor je hier bent klinkt misschien heel groots, maar dat is het niet. Want als je het weet (hoofd), je het voelt (hart) en je het doet (handen) vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Je hebt alleen nog lef nodig om een besluit te nemen.

Ik help je graag om antwoorden te vinden op jouw vragen. Niet door ze te geven, maar door samen op reis te gaan in jouw leven.

Jouw unieke levensverhaal is de basis voor het vinden van antwoorden. Ben jij benieuwd hoe? Plan dan een gratis online kennismaking waarin ik vertel wat ik voor je kan betekenen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Met een coach aan je zijde kies je voor een volgende stap in je zelf ontwikkeling.

Hoe nu verder?

Ga voor écht persoonlijk contact met 1 op 1 coaching.

Ervaringen

'Floortje heeft de onduidelijkheid in mijn leven omgezet in helderheid. Tijdens de  gesprekken vielen de puzzel stukjes steeds beter in elkaar, waardoor ik het overzicht kreeg. Ik ervaarde de gesprekken zowel veilig als vertrouwd. Floortje hoefde er alleen te zijn. Ze luistert met aandacht en benoemd wat haar opvalt. Telkens weer wisten de juiste vragen van haar de kern te raken. Het was me een genoegen om de liefdevolle Floortje mee te nemen in mijn reis.'

Safa

‘Ik werd telkens verrast door de beelden die in me opkwamen tijdens de gesprekken én dat die beelden me zoveel konden vertellen! Keer op keer bracht het me verbazing en nieuwe inzichten.’

Conny

Wil jij net als Safa en Conny aan de slag? Schrijf je in en ontvang gratis het e-book inclusief podcast om de eerste stap te zetten.

"Een besluit neem je met hoofd, hart en handen zodat het vuur in jou gaat branden en je durft te kiezen!"

Floortje van der Meer - Baudoin

Ik leefde een leven waarin ik voortdurend op mijn tenen liep omdat ik wilde presteren. Ik legde de lat hoog, ieder nieuw project pakte ik aan. Naast prestatiedrang piekerde ik ook nog eens over wat anderen van mij zouden vinden. Ik negeerde de signalen van mijn lijf en bleef doorgaan. Tot mijn zoon geboren werd en ik ernstig ziek werd. Ik heb het overleefd. Ik ben hartpatiënt. 

In die periode leerde ik intens dankbaar te zijn voor het leven, leerde ik dat er meer is tussen hemel en aarde, dat ik hier mag zijn en doen waar ik goed in ben en uiteindelijk naar een fijne plek ga. Maar nu nog niet want ik ben hier met een reden. Namelijk, anderen helpen in het vinden van hun levensdoel om daarmee een liefdevol leven te leiden.

Contact


Je bent welkom om te bellen of mailen voor meer informatie. Rode draad coaching is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

adres

telefoonnummer

email adres

Ga voor écht persoonlijk contact, plan een coach call!

>