fbpx

1 op 1 coaching

Leef met vuur!

Coachingstraject met een andere kijk op jouw levensverhaal, voor vrouwen die houvast én uitdaging zoeken in werk en het dagelijks leven.

1 op 1 coaching

Leef met vuur!

Coachingstraject met een andere kijk op jouw levensverhaal, voor vrouwen die houvast én uitdaging zoeken in werk en het dagelijks leven.

Ervaringen

'Floortje heeft de onduidelijkheid in mijn leven omgezet in helderheid. Tijdens de  gesprekken vielen de puzzel stukjes steeds beter in elkaar, waardoor ik het overzicht kreeg. Ik ervaarde de gesprekken zowel veilig als vertrouwd. Floortje hoefde er alleen te zijn. Ze luistert met aandacht en benoemd wat haar opvalt. Telkens weer wisten de juiste vragen van haar de kern te raken. Het was me een genoegen om de liefdevolle Floortje mee te nemen in mijn reis.'

Safa Meskini

‘Ik werd telkens verrast door de beelden die in me opkwamen tijdens de gesprekken én dat die beelden me zoveel konden vertellen! Keer op keer bracht het me verbazing en nieuwe inzichten.’

Conny Leijten

Twijfel

Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent? 

De balans tussen privé en werk is een flinke uitdaging. Je probeert je carrière of je opleiding een boost te geven door alles te geven en overal ja op te zeggen, maar privé kom je in de knel omdat je ook voor de mensen om je heen wil zorgen én leuke dingen wil doen. Je agenda is overvol.

Je hebt weinig energie, geen tijd om te sporten en het lukt maar niet om even rustig te gaan zitten om te bedenken of je nog wel op de goede weg zit. Je begint telkens aan iets nieuws en maakt niets af.

Je verlangt naar houvast, duidelijkheid en rust. Je wil antwoord op de vraag: waarom ben ik hier en wat heb ik te doen?

Vertrouwen

De wens die onmogelijk lijkt. 

Het antwoord op de vraag ‘waarom ben ik hier en wat heb ik te doen?’ geeft je:

 • Houvast 
 • Uitdaging

Houvast zorgt voor duidelijkheid, focus en rust & energie in hoofd en lijf. Daarnaast heb je uitdaging nodig om je te blijven ontwikkelen.

Kortom, een steady leven waarin je kiest voor jezelf, doet waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

Vuur is het antwoord

Staat jouw vuur aan? 

 • Voel jij de urgentie om verandering aan te brengen in je werk en dagelijks leven?
 • Wil je ook doen waar je naar verlangt?
 • Wil je houvast én uitdaging zodat je meer energie hebt in hoofd en lijf?
 • Maar weet je niet hoe?

Het antwoord vind je in jouw unieke levensverhaal. Wanneer je weet waar je warm voor loopt, dat het klopt wat je doet, dat je hart een sprongetje maakt van enthousiasme doe je waarvoor je hier bent. Jouw vuurtje is dan aan. 

Doen waarvoor je hier bent klinkt misschien heel groots, maar dat is het niet. Want als je het weet (hoofd), je het voelt (hart) en je het doet (handen) vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Je hebt alleen nog lef nodig om een besluit te nemen.


Hoe nu verder?

Heb lef, neem een besluit! 

Ik help je graag om antwoorden te vinden op jouw vragen. Niet door ze te geven, maar door samen op reis te gaan in jouw leven. 

Jouw unieke levensverhaal is de basis voor het vinden van antwoorden. Ben jij benieuwd hoe? Plan dan een gratis online kennismaking waarin ik vertel wat ik voor je kan betekenen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Met een coach aan je zijde kies je voor een volgende stap in je zelf ontwikkeling.

Ik sta voor écht persoonlijk contact met 1 op 1 coaching. 

FAQ

Kan ik eerst kennis met je maken?

Jazeker, dat kan! Plan gratis een coachcall van 30 minuten via deze link:  coachcall met Floortje 

Waaruit bestaat de 1 op 1 coaching 'Leef met vuur'?

 • Intake gesprek (vraag verheldering)
 • Coachgesprekken
 • Kwintessense (besluit & plan van aanpak)

Hoe onderzoek ik mijn eigen levensverhaal?

Ieder traject start met een intake gesprek waarbij we je vraag bespreken en verdiepen. Tijdens dit gesprek besluiten we welke biografische werkvorm het best passend is: 

 • Het zelfportret in vier velden bestaat uit 4 coachingsgesprekken. 
 • Het levensfasentraject bestaat uit gesprekken per levensfase van 7 jaar. Ben je bijvoorbeeld 42 jaar dan bestaat het traject uit 6 gesprekken (0-7 jaar, 7-14 jaar, etc.).
 • Daarnaast is het mogelijk biografische gesprekken te voeren over één of meerder levensthema's. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de vraag en de behoefte. 

We sluiten het traject af met een kwintessens gesprek. Daarin kom je tot een wilsbesluit en plan van aanpak.

Uit hoeveel gesprekken bestaat de 'Leef met vuur' coaching?

 • Zelfportret in vier velden: 6 gesprekken (intake, 4 coachgesprekken, kwintessens)
 • Levensfasentraject: Afhankelijk van je leeftijd. Voorbeeld: Je kiest voor een levensfasentraject en bent 42  jaar oud. Het totale traject bestaat uit 8 gesprekken. (intake, 6 levensfasen en kwintessens)
 • Levensthema gesprekken: Afhankelijk van de vraag en behoefte

Het advies is om eens per twee weken een gesprek te voeren, hiervan kunnen we afwijken als de situatie daarom vraagt.

Hoelang duurt een coachgesprek?

Een gesprek duurt 60 - 90 min. Ik plan ruim voldoende tijd in zodat we rustig kunnen starten en afsluiten.

Hoeveel kost de 'leef met vuur' coaching?

 • Zelfportret in vier velden: €450,-
 • Levensfasentraject: vanaf €450,- (afhankelijk van je leeftijd)
 • Levensthema gesprek: €75,- (per gesprek)

Neem voor zakelijke tarieven contact met mij op via floortje@rodedraadcoaching.nl

Waar vinden de coachgesprekken plaats?

In het centrum van Eindhoven. Op dit moment huur ik een ruimte op Strijp-S.

Ik heb interesse maar woon niet in de buurt van Eindhoven, kan het ook online?

Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke live gesprekken zodat ook de energie van jouw verhaal voelbaar is.  Eventueel kan het online, daarover kun je contact met mij opnemen via floortje@rodedraadcoaching.nl

Ik werk momenteel aan een online aanbod, waardoor er in de toekomst meer mogelijkheden zijn.

Wat is biografische coaching?

Biografiek komt van het woord ‘biografie’ en waar een biografie van ouds over het leven van iemand anders gaat, bestudeer je in de biografiek je eigen levensloop. Het doel is hetzelfde namelijk door middel van de levensloop de persoon leren kennen. Iedereen heeft in de loop van z'n leven gebeurtenissen en ontwikkelingen doorgemaakt die de persoonlijkheid en het karakter hebben gevormd. De eigen levensloop is dan ook een waardevolle bron van zelfkennis.
Op elk moment in je leven kan het de moeite waard zijn om je biografie te beschouwen en de thema's, rode draden en motieven te vinden en met name als je vragen hebt over hoe je eigen biografie te leven.

Biografiek is de toegepaste kennis van de wetmatigheden in de levensloop. De wetmatigheden bieden een context waartegen de individuele levensweg zich aftekent. 

Bron: biografiek.nl

'Een besluit neem je met hoofd, hart en handen zodat het vuur in jouw gaat branden en je durft te kiezen!'

Floortje van der Meer - Baudoin

Twijfel je nog?

Schrijf je dan in en ontvang gratis het e-book 'Manifesteer vandaag je diepste verlangen' inclusief podcast om de eerste stap te zetten.

>