1 op 1 coaching 

Vind én behoud jouw levensvuur!

Twijfel

Heb je het gevoel niet te leven zoals jij dat écht wil? 

De balans tussen privé en werk is een flinke uitdaging. Je probeert je carrière of je opleiding een boost te geven door alles te geven en overal ja op te zeggen, maar privé kom je in de knel omdat je ook voor de mensen om je heen wil zorgen én leuke dingen wil doen.

Je hebt weinig energie, geen tijd om te sporten en het lukt maar niet om even rustig te gaan zitten om te bedenken of je nog wel op de goede weg zit.

Je wil antwoord op de vraag: waarom ben ik hier en wat heb ik te doen?

Vertrouwen

De wens die onmogelijk lijkt. 

Het antwoord op de vraag ‘waarom ben ik hier en wat heb ik te doen?’ geeft je:

  • Duidelijkheid & Focus
  • Rust & Energie in hoofd en lijf

Kortom, een steady leven waarin je kiest voor jezelf, doet waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

Vuur is het antwoord

Staat jouw vuur aan? 

  • Voel jij de urgentie om verandering aan te brengen in je werk en leven?
  • Wil je ook doen waar je naar verlangt?
  • Wil je meer energie in hoofd en lijf ervaren?
  • Maar weet je niet hoe?

Het antwoord vind je in jouw unieke levensverhaal. Wanneer je weet waar je warm voor loopt, dat het klopt wat je doet, dat je hart een sprongetje maakt van enthousiasme doe je waarvoor je hier bent. Jouw vuurtje is dan aan. 

Doen waarvoor je hier bent klinkt misschien heel groots, maar dat is het niet. Want als je het weet (hoofd), je het voelt (hart) en je het doet (handen) vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Je hebt alleen nog lef nodig om een besluit te nemen.

Hoe nu verder?

Je hoeft het niet alleen te doen. 

Ik help je graag om antwoorden te vinden op jouw vragen. Niet door ze te geven, maar door samen op reis te gaan in jouw leven. 

Jouw unieke levensverhaal is de basis voor het vinden van antwoorden. Ben jij benieuwd hoe? Plan dan een gratis online kennismaking waarin ik vertel wat ik voor je kan betekenen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Met een coach aan je zijde kies je voor een volgende stap in je zelf ontwikkeling.

Ik sta voor écht persoonlijk contact met 1 op 1 coaching.

Info

Praktische informatie

Ieder traject start met een intake gesprek waarbij we je vraag bespreken en verdiepen. Tijdens dit gesprek besluiten we welke biografische werkvorm het best passend is: 


Het zelfportret in vier velden bestaat uit 4 á 5 coachingsgesprekken. 


Het levensfasentraject bestaat uit gesprekken per levensfase van 7 jaar. Ben je bijvoorbeeld 42 jaar dan bestaat het traject uit 6 gesprekken (0-7 jaar, 7-14 jaar, etc.).


Daarnaast is het mogelijk biografische gesprekken te voeren over één of meerder levensthema's. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de vraag en de behoefte. 


We sluiten het traject af met een kwintessens gesprek. Daarin kom je tot een wilsbesluit en plan van aanpak.


De gesprekken zijn 1 op 1 met een duur van 60 - 90 minuten. Het advies is om eens per twee weken een gesprek te voeren, hiervan kunnen we afwijken als de situatie daarom vraagt.


Voorbeeld: Je kiest voor een levensfasentraject en bent 42  jaar oud. Het totale traject bestaat uit 8 gesprekken. (intake, 6 levensfasen en kwintessens). 

Kosten

Biografisch gesprek particulier 60 - 90 min ~ €75,-

Biografisch gesprek zakelijk 60 - 90 min excl. 21% btw ~ €100,-


Rode draad coaching is ingeschreven bij de KvK onder nummer 55972640

'Een besluit neem je met hoofd, hart en handen zodat het vuur in jouw gaat branden en je durft te kiezen!'

Floortje van der Meer - Baudoin

Twijfel je nog?

Schrijf je dan in en ontvang gratis het e-book 'Van twijfel naar vertrouwen in werk en leven' inclusief podcast om de eerste stap te zetten.