fbpx

 Hoe verlicht jij je pad?

Eenmalige masterclass: Vind jouw spirituele focus voor een steady leven.

Ben jij in deze turbulente donkere tijd op zoek naar innerlijke vrede zodat jij jouw lichtje mee kan nemen op je pad?

We bewegen ons langzaam naar de donkerste dagen van het jaar. De herfststormen zullen plaats maken voor stilte en bezinning. Nog even en de kersttijd breekt aan met een periode van vrije dagen.

Je vraagt jezelf af of je deze kerst wel komt tot stilte en verbinding nu de wereld zich in een wervelstorm bevindt. 

Blijven denken en piekeren over alles wat gaande is brengt je niet verder in jouw spirituele groei. Jij bent op zoek naar diepgaande gesprekken in harmonie met elkaar. Deze gesprekken brengen je namelijk wel verder in je zelf ontwikkeling en zorgen tegelijk voor zicht op jouw lichtje.

Jouw licht is hetgeen jij te brengen hebt in de wereld. Dit begint bij jouw innerlijke weg, helemaal naar beneden, waar je in het donker het licht zal vinden. 

Je bent alleen de rode draad kwijt. Waar hoop je op? Waar houd jij je aan vast? Waar wil jij je innerlijk licht op laten schijnen?

Je verlangt naar tijd voor jezelf om focus en licht te vinden in je hart. 

Wil je weten hoe? Lees dan verder

Eenmalige live masterclass

Vind jouw spirituele focus voor een steady leven!

Ontdek tijdens een 2 uur durende live masterclass hoe jij jouw pad kunt verlichten en wat jij de wereld te brengen hebt. Door focus aan te brengen in je zelf ontwikkeling en spirituele groei creëer jij een steady leven met houvast, duidelijkheid én uitdaging. Hiermee kun je met een gerust hart de stilte en verbinding van de kersttijd in.

Samen naar een steady leven.

Wanneer je mee doet met de masterclass op woensdag 7 december van 19:30 - 21:30 uur ga je in een groep van maximaal 8 vrouwen onder begeleiding van mij gedurende twee uur aan de slag. We starten met een opmaat, doen een creatieve oefening, ik leg uit wat biografisch coachen is en we sluiten af met een parel. Je gaat naar huis met inzichten in je persoonlijke groei én met focus.

spirituele focus

Uniek aan deze masterclass is dat je ontdekt wat je de wereld te brengen hebt in plaats van dat je alleen focust op praktische zaken.

Je gaat namelijk je innerlijk vuur ontsteken. Dit geeft richting aan jouw persoonlijke groei zodat je deze kersttijd weet wat je aandacht wil geven en hoe je stilte en verbinding gaat ervaren.

Tijd voor jezelf

Door mee te doen maak je tijd voor jezelf.

Het verlangen om in een ongedwongen sfeer met jezelf en jouw leven bezig te zijn wordt vervuld. Ondanks dat we in een groep aan de slag gaan zul je ervaren dat we echte me-time creëren. 

warme verbindende avond

We maken er een warme, fijne avond van.

Met kaarsen, thee en iets lekkers zorg ik voor een harmonieuze avond. Geef je over aan de rust van de ruimte en het ontmoeten van gelijkgestemde vrouwen.

Dit gaan we doen tijdens de masterclass op 7 december van 19:30 - 21:30 uur

1

Opmaat

We starten de avond met een kop thee, we ontsteken de kaarsen en ik lees een gedicht voor.

2

Oefening

Gezamenlijk, in stilte doen we een creatieve oefening waarbij jouw eigen gevoel, gedachten en beweging leidend zijn. Je hebt geen creatieve achtergrond nodig om mee te doen, het is een intuïtieve oefening waarbij alles goed is. 

3

Verdieping

Naar aanleiding van de oefening leg ik uit wat biografisch werk is en wat ik voor je kan betekenen in individuele trajecten. Ik krijg vaak de vraag wat een biografisch coach doet. Dat kan kan ik het beste uitleggen aan de hand van voorbeelden. Je kunt de avond dus ook prima gebruiken om mij te leren kennen en meer te weten te komen over mijn werk.

4

Afronding

Ter afsluiting benoem je jouw parel van de avond en ronden we af met een passend gedicht.

Stop met zoeken naar innerlijke vrede. Doe mee, ervaar rust en stilte en laat je vuurtje branden!

Jouw spirituele focus vinden betekent dat je zonder twijfel én met houvast, duidelijkheid en uitdaging een steady leven hebt. Zodat je weet waarin je wil groeien zonder onhaalbare doelen, maar met een ontstoken innerlijk vuur

houvast
inzicht in je groei mogelijkheden
je innerlijk vuur brand

Live masterclass met persoonlijke uitkomst!

In deze unieke eenmalige masterclass vind je jouw spirituele focus, heb je een avond tijd voor jezelf én creëren we een harmonieuze gezamenlijke avond.

aanbod

live masterclass 'Vind jouw spirituele focus voor een steady leven'.

24.95

  • Woensdag 7 december 2022
  • 19:30 - 21:30 uur
  • Lokatie in het centrum van Eindhoven
  • Maximaal 8 deelnemende vrouwen
  • Inclusief thee/koffie en iets lekkers

Ontdek wat jij de wereld te brengen hebt.

De vrouwen in mijn (online) praktijk hebben één ding met elkaar gemeen, zij zijn op zoek naar zingeving. Zij zoeken naar hun life purpose en zijn bereid met een open en kritische houding naar het eigen leven te kijken. Inclusief alle positieve en negatieve gedachten, gevoelens en gedragingen. Zij wensen een wereld die één is waar we vanuit liefde met elkaar om kunnen gaan. Kortom, wees welkom om te ontdekken wat jij de wereld te brengen hebt.

Dit zeggen de deelnemers over het 1 op 1 coach gesprek

Deze vrouwen volgde een live 1 op 1 coach programma. Meer info vind je hier.

Safa

Veilig en vertrouwd

'Ik ervaarde de gesprekken zowel veilig als vertrouwd. Floortje hoefde er alleen te zijn. Ze luistert met aandacht en benoemd wat haar opvalt. Telkens weer wisten de juiste vragen van haar de kern te raken. Het was me een genoegen om de liefdevolle Floortje mee te nemen in mijn reis.'

Conny

Verbazing en nieuwe inzichten

‘Ik werd telkens verrast door de beelden die in me opkwamen tijdens de gesprekken én dat die beelden me zoveel konden vertellen! Keer op keer bracht het me verbazing en nieuwe inzichten.’

Manifesteer vandaag nog je diepste verlangen!

Download gratis het e-book inclusief podcast zodat je houvast én uitdaging vindt in je dagelijks leven.

'Een keuze maak je met hoofd, hart en handen zodat het vuur in jou gaat branden en je durft te kiezen!'

Na jaren fine tunen ben ik trots op het resultaat dat zoveel vrouwen behalen na het doorlopen van de training én 1 op 1 coach programma's. Ik voeg jou graag toe aan de bevlogen groep vrouwen die mij een inkijkje geven in hun leven en waar ik even mee mag lopen. Je bent meer dan welkom bij Rode draad coaching! 

Liefs, Floortje

>