Hoe draag jij het licht dit jaar?

Eenmalige masterclass: Vind jouw spirituele focus voor een steady 2022.

Vind jij ook dat goede voornemens vaak loze begrippen zijn en wil je écht groeien in het nieuwe jaar?

Het is 2022, het nieuw jaar is aangebroken. Overal om je heen gaat het over de goede voornemens van dit jaar. Misschien zie je online anderen de wens uitspreken meer te willen sporten, minder alcohol te drinken of elkaar vaker te zien komend jaar. Jij denkt: daar gaan we weer. Ik doe niet meer mee. 

Loze voornemens brengen je immers niet verder in jouw spirituele groei. Jij bent op zoek naar diepgaande gesprekken in een warme omgeving en in harmonie met elkaar. Deze gesprekken brengen je namelijk verder in je zelf ontwikkeling.

Je bent alleen de rode draad kwijt. Wat is mijn focus voor het komende jaar? Waar begin ik mee? Wat wil ik de wereld dit jaar brengen? Hoe ontsteek ik het licht in mezelf? 

Je verlangt naar tijd voor jezelf om focus te vinden en heldere plannen te maken vanuit je hart. 

Wil je weten hoe? Lees dan verder

Eenmalige live masterclass

Vind jouw spirituele focus voor een steady 2022!

Ontdek tijdens een 2 uur durende live masterclass hoe jij het licht in jezelf ontsteekt en wat jij de wereld in 2022 te brengen hebt. Door focus aan te brengen in je zelf ontwikkeling en spirituele groei creëer jij een steady leven met houvast, duidelijkheid én uitdaging. Hiermee kun je met een gerust hart het nieuwe jaar in.

Samen naar een steady 2022.

Wanneer je mee doet met de masterclass op woensdag 2 februari van 19:30 - 21:30 uur ga je in een groep van maximaal 8 vrouwen onder begeleiding van mij gedurende twee uur aan de slag. We starten met een opmaat, doen een creatieve oefening, ik leg uit wat biografisch coachen is en we sluiten af met een parel. Je gaat naar huis met inzichten in je persoonlijke groei en focus op het nieuwe jaar.

spirituele focus

Uniek aan deze masterclass is dat je ontdekt wat je de wereld het gehele komende jaar te brengen hebt in plaats van dat je focust op praktische goede voornemens.

Je gaat namelijk je innerlijk vuur ontsteken. Dit geeft richting aan jouw persoonlijke groei zodat je in het nieuwe jaar weet waarop je kunt focussen en waarmee je kunt starten.

Tijd voor jezelf

Door mee te doen maak je tijd voor jezelf.

Het verlangen om in een ongedwongen sfeer met jezelf en jouw leven bezig te zijn wordt vervuld. Ondanks dat we in een groep aan de slag gaan zul je ervaren dat we echte me-time creëren. 

warme harmonieuze avond

We maken er een warme, fijne avond van.

Met kaarsen, thee en iets lekkers zorg ik voor een harmonieuze avond. Geef je over aan de rust van de ruimte en het ontmoeten van gelijkgestemde vrouwen.

Dit gaan we doen tijdens de masterclass op 2 februari van 19:30 - 21:30 uur

1

Opmaat

We starten de avond met een kop thee, we ontsteken de kaarsen en ik lees een gedicht voor.

2

Oefening

Gezamenlijk, in stilte doen we een creatieve oefening waarbij jouw eigen gevoel, gedachten en beweging leidend zijn. Je hebt geen creatieve achtergrond nodig om mee te doen, het is een intuïtieve oefening waarbij alles goed is. 

3

Verdieping

Naar aanleiding van de oefening leg ik uit wat biografisch werk is en wat ik voor je kan betekenen in individuele trajecten. Ik krijg vaak de vraag wat een biografisch coach doet. Dat kan kan ik het beste uitleggen aan de hand van voorbeelden. Je kunt de avond dus ook prima gebruiken om mij te leren kennen en meer te weten te komen over mijn werk.

4

Afronding

Ter afsluiting benoem je jouw parel van de avond en ronden we af met een passend gedicht.

Stop met praktische goede voornemens die toch niet werken. Doe mee en laat je vuurtje het hele jaar branden!

Jouw spirituele focus vinden betekent dat je zonder twijfel én met houvast, duidelijkheid en uitdaging een steady 2022 hebt. Een jaar waarin je weet waarin je wil groeien zonder onhaalbare voornemens, maar met een ontstoken innerlijk vuur

houvast voor 2022
inzicht in je groei mogelijkheden
je innerlijk vuur brand

Live masterclass met persoonlijke uitkomst!

In deze unieke eenmalige masterclass vind je jouw spirituele focus, heb je een avond tijd voor jezelf én creëren we een harmonieuze gezamenlijke avond.

aanbod

live masterclass 'Vind jouw spirituele focus voor een stemday 2022'.

24.95

  • Woensdag 2 februari 2022
  • 19:30 - 21:30 uur
  • Lokatie in het centrum van Eindhoven
  • Maximaal 8 deelnemende vrouwen
  • Inclusief thee/koffie en iets lekkers

Ontdek wat jij de wereld te brengen hebt.

De vrouwen in mijn (online) praktijk hebben één ding met elkaar gemeen, zij zijn op zoek naar zingeving. Zij zoeken naar hun life purpose en zijn bereid met een open en kritische houding naar het eigen leven te kijken. Inclusief alle positieve en negatieve gedachten, gevoelens en gedragingen. Zij wensen een wereld die één is waar we vanuit liefde met elkaar om kunnen gaan. Kortom, wees welkom om te ontdekken wat jij de wereld te brengen hebt.

Dit zeggen de deelnemers over het 1 op 1 coach gesprek

Deze vrouwen volgde een live 1 op 1 coach programma. Meer info vind je hier.

Safa

Veilig en vertrouwd

'Ik ervaarde de gesprekken zowel veilig als vertrouwd. Floortje hoefde er alleen te zijn. Ze luistert met aandacht en benoemd wat haar opvalt. Telkens weer wisten de juiste vragen van haar de kern te raken. Het was me een genoegen om de liefdevolle Floortje mee te nemen in mijn reis.'

Conny

Verbazing en nieuwe inzichten

‘Ik werd telkens verrast door de beelden die in me opkwamen tijdens de gesprekken én dat die beelden me zoveel konden vertellen! Keer op keer bracht het me verbazing en nieuwe inzichten.’

Zainab

Samenwerking

‘Door terug te kijken naar mijn leven heb ik duidelijkheid gevonden. Floortje begeleid je hierin met fijne energie, ze luistert naar je en stelt vragen. Het was een hele fijne samenwerking.’

Manifesteer vandaag nog je diepste verlangen!

Download gratis het e-book inclusief podcast zodat je houvast én uitdaging vindt in je dagelijks leven.

'Een keuze maak je met hoofd, hart en handen zodat het vuur in jou gaat branden en je durft te kiezen!'

Na jaren fine tunen ben ik trots op het resultaat dat zoveel vrouwen behalen na het doorlopen van de training én 1 op 1 coach programma's. Ik voeg jou graag toe aan de bevlogen groep vrouwen die mij een inkijkje geven in hun leven en waar ik even mee mag lopen. Je bent meer dan welkom bij Rode draad coaching! 

Liefs, Floortje

>