50 € korting

Exclusief aanbod voor bezoekers van de antroposofische zorgmarkt 2021.

Geldig t/m 30-09-2021

Kies met hoofd, hart en handen!

Schrijf je nu in en maak gebruik van de korting voor het traject 'Kiezen met hoofd, hart en handen'. Na aanmelding ontvang je een mail met meer informatie. 


Hiermee ben je nog geen verplichting aangegaan met Rode draad coaching! Voor je definitief start hebben we altijd eerst persoonlijk contact.

Ga nu aan de slag met je studie- of beroepskeuze en maak een keuze vanuit je hart!

  • Heb je geen idee wat jouw doel in het leven is?
  • Ben je op zoek naar wat je nou écht wil doen?  
  • Ben je tussen de 18 en 24 jaar?

Dan past het traject 'Kiezen met hoofd, hart en handen' bij jou! Want als je (bijna) klaar bent met je (mbo) opleiding twijfel je misschien of je wil gaan werken of doorleren. Je voelt je niet prettig door al die gedachten over je keuze en je ouders en familie blijven maar vragen of je nu eindelijk weet wat je gaat doen. Maar als een keuze voelt als nu of nooit en je niet zeker weet dat je dit de rest van je leven wil gaan doen, blijf je denken in plaats van doen.

Of je werkt al een tijdje maar
je vraagt je af of dit het écht is. Je zou misschien wel opnieuw naar school willen, maar lukt me dat nog wel? Of is het niet beter om te switchen van baan? Verdien ik dan nog genoeg?

Herkenbaar? Schrijf je dan nu in!

De korting is de hele maand september geldig.

29
Days
:
 
13
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
07
Seconds

You missed out!

... om gebruik te maken van de korting!

Meer info?

In vijf gesprekken en een werkboek met oefeningen ontdek jij hoe jouw unieke loopbaan er uit ziet en hoe je met hoofd, hart en handen de volgende stap kunt zetten..